Nieuwe profiel berichten

Beste, voor mijn onderzoek wil ik graag weten in hoeverre gebruikers van drones op de hoogte zijn van de toekomstige regels voor het vliegen met drones en op welke wijze zij geïnformeerd willen worden over deze nieuwe regels.
Wiebe,
In de EU regelgeving staat dat je het een en ander moet weten van het zwaartepunt. Voor een vliegtuig met vleugels is dat inderaad belangrijk (ik herinner me dat een een piloot de passagiers verzocht zich anders te verdelen over het vliegtuig!) maar wat betekent het voor drones?
Vr.gr.
Tinus
goede middag Forum ik ben nieuw en weet nog niet helemaal hoe alles hiern werkt
ik heb een vraag ik ben op zoek naar een oeffen Drone app of site? ik weet niet waar en hoe ik daar aan kan komen bvd
Ik zie nu pas je reactie op mijn melding van pootjes voor de JJRC X11 / MJX B4W.
Ik heb ze besteld via AliExpress op 31 mei (corona maanden) en in juli dus ontvangen. De firma via AliExpress is CYMARC Store.
Zoek bij AliExpress maar even naar " B4W 4k Blade + spring foot frame" Ik heb alleen de pootjes besteld.
Pakje is klein en kan via de brievenbus klep. Voor de prijs kun je de gok altijd wagen.
Na lang wachten heb ik maandag 12 juli de landingspootjes voor mijn JJRC X11 / MJX B4W / Eachine EX3 ontvangen. Kosten ongeveer 10 Euro. Staat nu mooi op zijn pootjes. Ze klikken erg strak en mooi om de armen van de drone. Ben er erg blij mee.
K
Klaaz
hee dat is interessant, waar heb je die besteld?
Hallo Klaaz. Gebruik je de JJRC X11 nog regelmatig ? Ik heb dezelfde, 2K uitvoering. Heb enkele dagen geleden, landingspootjes besteld.
Soms landt de drone in hoog gras en dan zijn die pootjes wel handig. Geeft ook ruimte om er wat onder aan te kunnen hangen (camera). Minimaal 300 gr. kan hij makkelijk tillen. Heb gemerkt, dat alleen de "Bugs Go"versie 5.8.6 app. goed met de drone werkt.
Wiebe, ik heb je op het forum een verzoek gedaan, mocht je niet in de gelegenheid zijn om er op te kunnen reageren; geen probleem, dan koop ik je boek elders, als ik hem maar voor het weekend binnen heb.
Grt.Peter
goede morgen heb de dji mini en nu hoor ik dat ik me moet laten registreren weet u hier iets meer over te vertellen als ik op internet kijk krijg ik nog steeds oude info alvast bedankt gr Cees
Hoi hoi ik ben Cees nieuw op dronepilots ik heb een dji mini het is mijn tweede drone had eerst de dji spark
Gefeliciteerd! Ik heb 'm ook net een paar dagen eerder gekocht.
  • Leuk
Waarderingen: Paul50
Paul50
Paul50
Dank je ook proficiat, is leuk spul! Ik moet nog wel een beetje wennen aan de besturing en smooth opnames :)
Hallo, ik heb een vraag per ongeluk 2 keer geplaatst (Mavic Air: vreemd gedrag sensoren). Zou je een van deze berichten kunnen verwijderen?
DJI Mavic Mini is mijn drug
J
Jannic
Hoi Luc, heb er gisteren ook eentje gekocht. Het lukt me maar niet om te zoomen. Hoe doe je dat? Bedankt man! Grtz, Jannic