Nieuwe profiel berichten

Ik heb inmiddels al een paar maanden een DJI Phantom 3 standard in bezit. Ik wil er nog wat reserveonderdelen bij hebben (propellors en 2 extra batterijen). Ik kan oefenen en heb al een paar bescheiden rondjes gevlogen.
Tijdens vliegen met mijn DJI mini 2 drone is de volledig opgeladen batterij van mijn iPhone 5 snel leeg. Is er een mogelijkheid de voeding van mijn iPhone tijdens het vliegen te verbinden met de batterij van de afstandsbediening? Zou toch in het menu iets te vinden moeten zijn naar zo'n mogelijkheid.
Bij voorbaat dank voor je reactie.
m.v.g. Eric
MaartenV1
MaartenV1
Er is een optie in de app om je iPhone op te laden via de controller.
Dag vliegeniers, ik ben Roy en kom uit Hilversum. Ik zit hier voornamelijk op het forum om een beetje wegwijs te worden over het drone vliegen. Het idee is om mooie filmpjes te gaan maken om ons werk te promoten bij ons welzijnsorganisatie Ook wij moeten met de tijd mee dus dan is zo'n drone natuurlijk een spectaculair middel.
Goedendag , Wat fijn dat er een Dronepilot is.
DJI mini 2 combo aangeschaft omdat het me heerlijk lijkt om in de buitenlucht te zijn en daar mijn nieuwe hobby uit te proberen, ik heb me ingelezen, zowel de handleiding als losse artikelen, tevens heb ik om mijn kennis te vergroten het A1/A3 certificaat behaald met de registratie en verzekering bij het RDW dus mis ik nu alleen nog een vliegles in de praktijk.
Ben
HALLO, ik woon in apeldoorn en wil je wel helpen. Heb intussen wat drone s gebouwd en weet er wel wat van af. Je kan me bellen. Kijken we of ik je kan helpen. 06-43818637
Inmiddels in bezit van A1-A3 / A2 certificaten. Nu nog een geschikte drone zien te vinden voor deze beginneling ;)
R
Reijnerh
Hallo Jannie. Na jaren dacht ik weer eens te beginnen met een drone. Heb de DJI mini se gekocht en er 3 minuten in de tuin mee geoefend. Prima. Maar het weer is/was te slecht. Heb inmiddels A1/A3 en A2 gehaald en heb nu een DJI Mavic 2 zoom met controller gekocht. Nu wil de spinternieuwe DJI mini se incl. Tas en oplader verkopen voor euro 200. Misschien heb je interesse.
hoi allemaal,ik wil het examen gaan doen A1/A3 en ookA2 maar ik wil even een indruk krijgen wat ik dan kan verwachten.Kan ik wat tips krijgen zodat ik mij misschien wat kan voor bereiden.Ik heb een DJI PHANTOM 3pro en een DJI mini.Alvast bedankt. groeten Walter
  • Leuk
Waarderingen: Edwin van de Worp
Snitsernl
Snitsernl
Dag Walter,
Je hebt dit berichtje nu als status-berichtje in de zijbalk geplaatst. Ik denk dat als je een reactie wilt beter even een nieuw draadje kunt aanmaken in één van de forums, bv. in 'Algemene discussie' of 'Regelgeving'. Je krijgt dan vast meer reacties.
B
Basje
Doe cursus in Luxemburg on line, gratis
Ik weet niet wat je nu allemaal probeert te vertellen maar ik vind het handig en velen met mij ook
Hoi Eric-Jan, ik ben vanmiddag lid geworden van dit forum, de naam is Bram (Bram71) en had een vrij lang verhaal getypt in Welkom, even voorstellen en na 5 minuten was dit alweer verdwenen, dit is niet leuk, ik ben ruim een half uur bezig geweest met die bijdrage over mijn net aangeschafte Reely mini drone met GPS enz....is daar ook een reden voor? Groetjes Bram (ook uit Haarlem zie ik net in je profiel).
Eric-Jan
Eric-Jan
Hallo Bram, welkom op het forum! :)
Helaas voor jou is het zo dat de forum software afdwingt dat de eerste post van een nieuw lid eerst door een moderator goedgekeurd moet worden voordat het zichtbaar wordt voor iedereen. Ik heb m zojuist alsnog goedgekeurd.
Eric-Jan
Eric-Jan
Jammer dat je eerste indruk daardoor negatief was; ik hoop dat ik dat met de uitleg een beetje heb kunnen rechttrekken.
Veel plezier op dit forum en veel veilige vlieguren!
Eric-Jan
Eric-Jan
(Dit is ook zoiets dat afgedwongen wordt door de forumsoftware: deze reactie mag niet meer dan 420 karakters bevatten, vandaar 3 antwoorden, al ...)
Beste Allen,
Mijn naam is Peter Wauters, woonachtig te 1730 Asse
Totaal nieuw hier, en ja ik kan best wat hulp gebruiken, alvast bedankt
Peter Wauters
Peter Wauters
Hallo allemaal, blijkbaar is er weinig reactie op de vraag van een nieuw lid.
Gr, Peter
Snitsernl
Snitsernl
Hallo Peter. Welkom!
Maar je hebt nu een profielberichtje geplaatst, en die worden minder vaak gelezen. Je kunt wat dat betreft beter even een berichtje plaatsen in het forumdraadje 'Voorstellen'.
Ik ben in het bezit van een DJI Mini 2 drone. Videofilms maken is mijn hobby. De drone is een prima toevoeging. Ik ben 76 jaar jong.
Hallo
Recent dji mini 2 gekocht en al een beetje mee gevlogen maar normaal is er in de dji fly app een mogelijk tot quickshots maar ik krijg die niet en als ik icon druk dat dat zou moeten openen dan is er gewoon verandering vaan foto naar filmen?
Kan iemand me helpen?
Klaaz
Klaaz
Moet ik even nakijken, video instellingen zijn ook al veranderd, zaten voorheen ook gewoon in het direkte keuzemenu bij foto/video.
Moet je nu het regeltje cijfers voor aandrukken. Zal met quickshots ook wel zoiets zijn.
Dr.1.Pilot
Dr.1.Pilot
Dit quickshots komen pas tevoorschijn, als je drone 'airborne' is. Hij moet dus eerst in de lucht 'hoeven', en dan pas kun je die opties tevoorschijn. Succes!