vliegen binnen in de bouwkeet

Discussie in 'Regelgeving, ROC(-light) en verzekeringen' gestart door WIllyD, 11 feb 2019.

 1. WIllyD

  WIllyD New Member

  Lid geworden:
  19 nov 2018
  Berichten:
  15
  Leuk Bevonden:
  2
  Ik zit hier op een bouwterrein in een bouwkeet van ruim 200 meter lang. Wat vinden jullie van binnenshuis vliegen. Kan dit of zeggen jullie absoluut niet doen. Ik heb gezocht op internet, maar daar word ik geen wijs uit. Dan vraag ik het liever hier aan de "kenners".
   
 2. wdejager

  wdejager Administrator
  Medewerker

  Lid geworden:
  4 jul 2016
  Berichten:
  2.040
  Leuk Bevonden:
  607
  Het kan zeker. Beste is wel om je drone in Atti modus te dwingen, indien mogelijk. Je hebt liever niet een haperend GPS-signaal. Als je toch in GPS vliegt (kan best zijn dat je binnen nog signaal hebt), kijk dan even extra uit met verstoringen van het magneetveld, als gevolg van stalen structuren om je heen.

  Qua regelgeving hoef je je verder geen zorgen te maken: binnen gelden de regels voor het dronevliegen niet, zolang de drone niet per ongeluk naar buiten kan vliegen tenminste.
   
 3. Cisca1953

  Cisca1953 Member

  Lid geworden:
  21 jul 2018
  Berichten:
  65
  Leuk Bevonden:
  10
  Op de vorige school waar ik werkte had ik twee gymzalen tot mijn beschikking. Ik kon me daar na schooltijd of in het weekend uitleven als er geen gymlessen waren. Prima om een nieuwe drone te leren kennen en besturen. Geen last met regeltjes.
   
 4. WIllyD

  WIllyD New Member

  Lid geworden:
  19 nov 2018
  Berichten:
  15
  Leuk Bevonden:
  2
  Het gaat niet om regeltjes, het gaat kan het binnenshuis en moet ik mijn Drone nog ergens op instellen .Ben bang als ik omhoog ga dat ik tegen het plafond of de muur schiet. Iedereen heeft tegenwoordig BT aan, etc etc
   

Deel Deze Pagina