Tekoop DJI inspire 2 verkocht

Discussie in 'Marktplaats' gestart door John menks, 8 sep 2018.

 1. John menks

  John menks New Member

  Lid geworden:
  7 sep 2018
  Berichten:
  14
  Leuk Bevonden:
  5
  Alleen 1 x gebruikt voor een project toestel is nieuw met 15 mnd garantie

  De DJI Inspire 2 beschikt over een X4s Bekijk bijlage 577 camera, een accu waar 27 minuten op gevlogen kan worden en kan een snelheid bereiken van 94 kilometer per uur. Binnen vier seconde kan de drone een snelheid halen van 80 km/u. Ideaal dus voor het volgen van een snel voertuig. De Inspire 2 beschikt over voorwaartse opwaartse en neerwaartse sensoren, die ervoor zorgen dat de drone obstakels ontwijkt en dus nergens tegenaan vliegt. De Inspire 2 kan door één of twee personen bediend worden en er kan zowel binnen als buiten mee gevlogen worden. Het landingsgestel van de DJI Inspire 2 is inklapbaar. Hierdoor kan de camera 360 graden draaien. Doordat de DJI Inspire 2 beschikt over warmtetechnologie is die te gebruiken tot een temperatuur van maar liefst -20 graden celsius. Verder beschikt de DJI Inspire 2 over infrarood sensoren, waarmee obstakels aan de bovenzijde in de gaten worden gehouden. Dit is bijvoorbeeld erg handig bij het indoor vliegen met de Inspire 2. De betrouwbaarheid van de DJI Inspire 2 is een stuk toegenomen door de dubbele redundantie van de belangrijkste onderdelen, zoals de IMU-sensor en de barometer. Ook het feit dat de drone over een reserve accu beschikt, versterkt de betrouwbaarheid van de drone, aangezien de tweede batterij er voor zorgt dat de drone veilig landt, als er iets mis is met de originele accu. Videotransmissie kan ook altijd doorgaan, aangezien er voor het videosignaal een back-up is gemaakt.

  DJI Inspire 2 - Handige Vliegmodi
  Door gebruik te maken van de TapFly modus (tik een plek in op het scherm en de drone vliegt ernaar toe) of de Active Track modus (selecteer een object en de drone zal dat object blijven volgen) kan je je als piloot volledig focussen op de opnames die je aan het maken bent. Een andere handige functionaliteit is de Home Return functie, waarbij de drone met één druk op de knop terugkeert naar de plek waar die is opgestegen. Verder bestaat er nog de Spotlight Pro vliegmodus. In deze vliegmodus kan het onderwerp, wat u wilt filmen, vergrendeld worden en blijven filmen, ongeacht de kant waar de drone heen vliegt. Op het moment dat de gimbal zijn rotatielimieten heeft bereikt, zal de Inspire 2 zelf roteren zonder het shot te beïnvloeden.

  Camera DJI Inspire 2
  Bij de DJI Inspire 2 wordt geen camera meegeleverd. De drone werkt wel met 5.2K gimbal camera's. 5.2K opnames kunnen er gemaakt worden met 30 frames per seconde. In 4K kan er met 60 fps opnames worden gemaakt. De beelden die de DJI Inspire 2 maakt worden via een 2.4 Ghz of een 5.8 Ghz frequentie naar de controller gestreamd. Het 1080P videosignaal heeft een bereik van maar liefst 3,5 kilometer.

  Specificaties DJI Inspire 2
  - Bereik: 3500 meter
  - Accuduur (twee samen): 27 minuten
  - Aantal accu's geleverd: 2
  - Camera: Ja Zenmuse X4S3
  - Gewicht: 3290 gram zonder camera
  - Afmetingen: 605 mm (diagonaal)
  - GPS: Ja
  - Live meekijken: Ja
  - Maximale Snelheid: 94 km/h
  - Inclusief Camera en Gimbal

  In de doos:
  - DJI Inspire 2 Drone
  - Afstandsbediening
  - Acht propellers
  - 2X TB50 Intelligent Flight Battery 7 x opgeladen
  - Acculader
  - Charging hub
  - Netsnoer
  - USB-kabel
  - Micro SD-kaart van 16GB
  - Draagkoffer
  - Veiligheidsvoorschriften
  - Handleiding
  - Factuur ivm Garantie


  Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app
   
  #1 John menks, 8 sep 2018
  Laatst bewerkt: 8 sep 2018
  Shaky67 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina