RC laadt telefoon of tablet

Discussie in 'Mavic' gestart door JMH, 6 nov 2019.

 1. JMH

  JMH New Member

  Lid geworden:
  31 okt 2019
  Berichten:
  5
  Leuk Bevonden:
  1
  Ik las berichten dat de rc de aangesloten telefoon of tablet oplaadt. Ook zag ik daarbij de aanwijzingen hoe dit in de instellingen is uit te schakelen. Ik vermoed dat dit enkel mogelijk is bij de instellingen van de Mavic pro. Ik heb de Mavic 2 zoom en daarvoor bestaat de instelmogelijkheid, het op disable zetten het betreffende schuifje in de instellingen, niet. Ik heb me suf gezocht maar ik kan het nergens ontdekken. Is er inmiddels iemand die een oplossing voor dit probleem heeft, behoudens zorgen dat de telefoon volledig is opgeladen. Ik kan geen klantencontact van DJI vinden. Wellicht weet DJI de oplossing.
   
 2. Doubleheli

  Doubleheli Member

  Lid geworden:
  4 jan 2019
  Berichten:
  69
  Leuk Bevonden:
  18
  Ik heb ook een Zoom en ik weet nog dat je op de originele controller inderdaad kon instellen of de telefoon wel of niet opgeladen moest worden. Omdat ik nu de smart controller gebruik, weet ik niet meer waar de mogelijkheid zat. Maar hij is er zeker wel.

  Chris
   
 3. JMH

  JMH New Member

  Lid geworden:
  31 okt 2019
  Berichten:
  5
  Leuk Bevonden:
  1
  Hallo
  Dank voor je reactie. Ik heb de originele controller maar ik kan die mogelijkheid niet vinden. Het is jou kennelijk destijds wel gelukt. Dan heb jij dus ook de Mavic 2. Zou het kunnen zijn dat door een softwareupdate de mogelijkheid verloren is gegaan? Ik blijf nog zoeken.
  Jij geeft aan dat het met de normale controller wel lukte. Betekend dat dat het niet softwarematig gebeurde maar hardwarematig, op de controller?
  Als er nog anderen zijn die mij kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Een fijne dag gewenst.
  Gr. Jos
   
 4. Doubleheli

  Doubleheli Member

  Lid geworden:
  4 jan 2019
  Berichten:
  69
  Leuk Bevonden:
  18
  Ergens in het menu kun je aangeven of de telefoon moet laden of niet. Ik weet alleen niet meer precies waar.
  Ik meen mij te herinneren dat het rechtsboven bij de 3 puntjes is.
  succes Chris
   

Deel Deze Pagina