Probleem met DJI Assistent 2

Sjakie

Well-Known Member
Lid geworden
11 sep 2016
Berichten
2.790
Waarderingsscore
894
Punten
113
Leeftijd
55
Locatie
Utrecht
Dit lijkt mij toch een Windows-zaak...
Dat lijkt mij ook.
Je geeft zelf aan dat de problemen begonnen na een Windows update. Wat je kan proberen is deze update terug te zoeken in je update historie en dan te verwijderen.
 

peSHIr

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
23 jul 2018
Berichten
1.183
Waarderingsscore
374
Punten
83
Leeftijd
47
Locatie
Vleuten
Website
about.me
Gedownloade executables (is het een self-extracting archive of zoiets?) zijn standaard niet op te starten als je niet eerst de veiligheidsblokkade opheft in file properties (of in PowerShell, met Unblock-File cmdlet). Soms ook nodig op ZIP-archives, omdat dit file property bitje overerfbaar is van archive naar uitgepakte bestanden. Meer zeg ik hier niet over. Succes verder..
 

Doubleheli

Member
Lid geworden
4 jan 2019
Berichten
72
Waarderingsscore
18
Punten
8
Leeftijd
67
Locatie
Thorn
Dat lijkt mij ook.
Je geeft zelf aan dat de problemen begonnen na een Windows update. Wat je kan proberen is deze update terug te zoeken in je update historie en dan te verwijderen.

Ik heb alle updates van dit jaar verwijderd. En wat denk je?????????? Geen resultaat.
Ik hoop dat ik verdere updates van DJI gedaan krijg met de Go App en dan maar sparen voor een Mac.

Chris
 
D

Dennis Mengerink

Guest
Ik heb alle updates van dit jaar verwijderd. En wat denk je?????????? Geen resultaat.
Ik hoop dat ik verdere updates van DJI gedaan krijg met de Go App en dan maar sparen voor een Mac.

Chris

Of terug naar windows 7, ben ook absoluut geen fan van windows 10.


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app
 

gvv48

New Member
Lid geworden
18 mrt 2019
Berichten
1
Waarderingsscore
1
Punten
3
Leeftijd
72
Locatie
nieuwegein
Ik heb het zelfde probleem.
Gemaild met dji, de problemen liggen bij dji en ze werken aan een oplossing.
Dus even wachten.

Verzonden met mijn SM-A520F en de Dronepilots.nl app
 
  • Leuk
Waarderingen: peSHIr

Robje54

Member
Lid geworden
28 sep 2018
Berichten
51
Waarderingsscore
8
Punten
8
Leeftijd
66
Locatie
Lelystad
Tja, en nu zijn we beland bij V2.0.8. en het lukt nog steeds niet. Oke, window's 10 staat niet meer toe dat .exe bestanden kunnen worden geinstalleerd. Het regent klachten op internet over dit onderwerp. Als DJI gewoon een App maakt zou dit het probleem dan oplossen?
Je ziet op internet wel oplossingen staan maar dan moet je zelf in je register van Window's 10 zelf wijzigingen gaan aanbrengen, maar dat geld dan voor al je instellingen dus lijkt het mij niet verstandig om dit te doen.
Waarom maken ze geen App voor window's 10?
Zit er soms in het .exe bestand een file die informatie naar DJI stuurt en window's 10 dit tegen houd?
Klagen bij DJI lijkt niet te helpen want dit probleem is er al sinds window's 10 er is.

Krijg wel een foutmelding tijdens installeren, er kan een SETUP.EXE bestandje niet geinstalleert worden. Ik krijg van window's wel een optie om het wel toe te laten, en dat doe ik en het programma start wel op maar het kalibreren van de sensors lukt niet, het rode kader wordt niet groen. Misschien een foutje van de installatie?
 

Bijlagen

  • Kalibratie Mavic Air (800x600).jpg
    Kalibratie Mavic Air (800x600).jpg
    583,7 KB · Weergaven: 26
Laatst bewerkt:

Dyexe

New Member
Lid geworden
6 okt 2019
Berichten
7
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
49
Locatie
Vanderbijlpark
Bij de installatie, is het verstandig om data authorization op ON te zetten?(account informatie en serie nummer)
Bij mij werkt het goed op Windows 10.
Ik gebruik ass 2 for Mavic

Verzonden met mijn MI 9 en de Dronepilots.nl app
 

Robje54

Member
Lid geworden
28 sep 2018
Berichten
51
Waarderingsscore
8
Punten
8
Leeftijd
66
Locatie
Lelystad
Bedankt voor de reactie.
Je zegt:
"Bij de installatie, is het verstandig om data authorization op ON te zetten?(account informatie en serie nummer)"
Ehhh, graag een uitleg hoe je dit moet doen.
 
Lid geworden
11 jul 2018
Berichten
43
Waarderingsscore
7
Punten
8
Leeftijd
56
Locatie
Gothenburg
In windows 10 kun je alleen goedgekeurde drivers installeren. Je kunt deze controle tijdelijk uitzetten via een trucje. Op het internet wordt dit beschreven.


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app
 

Robje54

Member
Lid geworden
28 sep 2018
Berichten
51
Waarderingsscore
8
Punten
8
Leeftijd
66
Locatie
Lelystad
Kan je hier een link plaatsen naar dat trucje waar dit wordt beschreven op internet?
Ik weet zeker dat er meer mensen hierin geintreseerd zijn.