"Nieuwe" walkera runner 250 pro

Masco

New Member
Lid geworden
1 aug 2021
Berichten
2
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
38
Locatie
Glabbeek
Hey iedereen nieuw hier op dit forum en nieuw in de fpv en al onmiddellijk problemen.
Ik kocht net een Walkera runner 250 pro die nog nooit gevlogen heeft, gezien de staat van het toestel en alle originele accessoires waarvan niets beschadigd is geloof ik dit ook wel, frame en rotors zijn nergens gekrast of beschadigd maar toch redelijk wat problemen.
Aanvankelijk kreeg ik de rode lichten achteraan die aanduiden wat er verbonden is en wat de status is van de drone niet aan het werk.
Na wat testen en proberen bleek dat er ergens een kabeltje geklemd zat, vrijgemaakt en dan werkte alles wel.
Batterijen opnieuw opgeladen en in de drone geplaatst nu werkten de lichten wel maar knipperden afwisselend wat duidt volgens de handleiding op geen verbinding met de zender, maar als ik de zender uitzet krijg ik wel het failsafe alarm waarbij alle lichten knipperen en er een alarm klinkt.
Wat ik ook doe ik krijg de motoren niet aan de praat, alle mogelijke manieren om ze te unlocken geprobeerd maar geen resultaat. geprobeerd om te rebinden maar ook geen resultaat, kan iemand me hier in helpen aub?
 

kwabratseur

Active Member
Lid geworden
2 mrt 2021
Berichten
146
Waarderingsscore
85
Punten
28
Leeftijd
29
Locatie
Apeldoorn
Website
www.jvtende.com
Ik ken dit model specifiek niet.Maar in het geval hij GPS heeft en allerlei stabilisatie modes (dus geen manual fpv), kan het zo zijn dat hij eerst gecalibreerd moet worden voor hij omhoog wil. Daarnaast heeft hij ook waarschijnlijk een goed GPS signaal nodig, zeker een eerste "koude" start, kan het soms wel even duren voordat hij een goeie fix heeft (1-15 minuten).

Verder lijkt het erop (ahv je omschrijving) dat de drone wel verbind met je zender, maar er een andere reden is waarom hij niet wil armen (calibratie, GPS fix, arm knop?).

Edit: na wat googlen kwam ik dit topic tegen: Arming & throttle issue with 250 Pro

Ik denk dat jou probleem al in de eerste 2 posts wordt opgelost.

Groeten,

Jeroen.
 
Laatst bewerkt:

Masco

New Member
Lid geworden
1 aug 2021
Berichten
2
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
38
Locatie
Glabbeek
thx jeroen, ga het onmiddellijk bekijken.

Helaas, ik geraak zelfs niet aan het punt waar de motoren ook maar enige moeite doen om te draaien, ook niet na het unlocken, we zoeken verder ;)

edit:
via de app van walkera calibratie gedaan, werkt perfect, inputs van besturing geven ook exact door, moet ergens een probleem zijn tussen de receiver en de besturingen naar mijn bescheiden mening
 
Laatst bewerkt: