Hubsan Zino 2

Azzaro

Member
Lid geworden
20 sep 2020
Berichten
65
Waarderingsscore
0
Punten
6
Leeftijd
53
Locatie
Waregem
.....
 

Bijlagen

  • 16018323994154816798922548222918.jpg
    16018323994154816798922548222918.jpg
    1.010,5 KB · Weergaven: 13

rcee

Active Member
Lid geworden
27 jul 2019
Berichten
646
Waarderingsscore
155
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
1422
Mooie foto, maar zo gebeurt er niets nee


Verzonden met mijn M2002J9G en de Dronepilots.nl app
 

Azzaro

Member
Lid geworden
20 sep 2020
Berichten
65
Waarderingsscore
0
Punten
6
Leeftijd
53
Locatie
Waregem
Ja dat krijg ik iedere keer echt verschrikkelijk.mag ik die opzenden naar u ?
 

rcee

Active Member
Lid geworden
27 jul 2019
Berichten
646
Waarderingsscore
155
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
1422
Wat is het probleem dan? Leg dat eens duidelijk uit ,omdat ook een ander dat begrijpt


Verzonden met mijn M2002J9G en de Dronepilots.nl app
 

Higgie

Active Member
Lid geworden
20 jul 2020
Berichten
108
Waarderingsscore
38
Punten
28
Locatie
Waalwijk
Even alles op een rijtje zetten.
Doet de drone het nog normaal? Kun je er mee vliegen en werken alle functies nog?

Ja? Probeer het eens met iemand anders zijn telefoon, liefst iemand die weet hoe dit soort dingen werkt. En laat hem het doen.
Nee? Dan is het flashen waarschijnlijk fout gegaan en is de firmware nu corrupt, alleen een service-centre kan dit waarschijnlijk repareren.

Als ik alles zo lees lijkt het dat de firmware niet goed is, en omdat dit een zeer belangrijk stukje software is kun je de drone ook niet meer flashen.
 

Azzaro

Member
Lid geworden
20 sep 2020
Berichten
65
Waarderingsscore
0
Punten
6
Leeftijd
53
Locatie
Waregem
Als ik jou bericht lees ziet het niet goed uit voor mn zino 2.ik ken echter niemand die mijn drone kan opstarten. Ik heb de problemen al van in het begin toen in hem juist gekocht had. Ik mag de app installeren op mn s7 dat lukt zonder problemen. Ik schakel eerst de zino 2 in, dan de zender, dan mn gsm met kabel, inloggen geen probleem maar dan ineens die upgrade die er verplicht krijg. Ik voer die upgrade in(v1.2.3) en dan loopt hij vast op 83 %. Telkens opnieuw..... Ik lees veel problemen daarover op Facebook
 

Azzaro

Member
Lid geworden
20 sep 2020
Berichten
65
Waarderingsscore
0
Punten
6
Leeftijd
53
Locatie
Waregem
Ik heb nog niet gevlogen met mn zino 2.ik hoop dar het me miss nog lukt.
Ik ga proberen met een iPhone 7 om de update uit te voeren. Ik hen gelezen dat met iPhones wel lukt. Ik begrijp het niet....
 

rcee

Active Member
Lid geworden
27 jul 2019
Berichten
646
Waarderingsscore
155
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
1422
Ik voer die upgrade in(v1.2.3) en dan loopt hij vast op 83 %
Ik denk niet dat hij vast loopt maar dat je te ongeduldig bent. Als die op 83% staat kan het wel 15-30 minuten duren voordat hij verder gaat.
 

Azzaro

Member
Lid geworden
20 sep 2020
Berichten
65
Waarderingsscore
0
Punten
6
Leeftijd
53
Locatie
Waregem
Och ik wacht op vooruitgang maar ik wacht ook tot de batterij verder volledig opgebruikt. Is ni leuk meer
 

rcee

Active Member
Lid geworden
27 jul 2019
Berichten
646
Waarderingsscore
155
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
1422
Firmware update doe je met een volle batterij
 

rcee

Active Member
Lid geworden
27 jul 2019
Berichten
646
Waarderingsscore
155
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
1422
En als het dan nog niet lukt gebruik je de instructies van Hubsan. Die staan gewoon op hun website, maar dat heb ik al meerdere malen verteld aan je.
 

Bijlagen

  • ZINO 2 Firmware Updates -Change log 2020.5.11.pdf
    91,7 KB · Weergaven: 6

Azzaro

Member
Lid geworden
20 sep 2020
Berichten
65
Waarderingsscore
0
Punten
6
Leeftijd
53
Locatie
Waregem
Ik heb een nieuwe zender gekocht.
Kan dan opstarten met een schone lei
 

rcee

Active Member
Lid geworden
27 jul 2019
Berichten
646
Waarderingsscore
155
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
1422
Ik heb een nieuwe zender gekocht.
Kan dan opstarten met een schone lei

Ik ben even nieuwsgierig, vanuit welk standpunt denk je dat dat de oplossing is ?
 

Azzaro

Member
Lid geworden
20 sep 2020
Berichten
65
Waarderingsscore
0
Punten
6
Leeftijd
53
Locatie
Waregem
Omdat ik denk dat die slechte update mee komt door de zender. Ja ik ben ook benieuwd kost 114 euro vanuit AliExpress
 

Drone2

Member
Lid geworden
24 apr 2020
Berichten
81
Waarderingsscore
12
Punten
8
Locatie
ZH
Ben heel benieuwd hoe dit afloopt !!
 

rcee

Active Member
Lid geworden
27 jul 2019
Berichten
646
Waarderingsscore
155
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
1422
De kans is nihil dat een nieuwe zender dit probleem oplost, het enige wat kwetsbaar is is de USB poort van deze remote. Buiten dat adviseert Hubsan om de drone via de PC te updaten op het moment dat het via de telefoon niet lukt, en dat is precies waar we hier mee te maken hebben. Kwestie van de status aflezen van de LED indicator op de drone en aan de hand hiervan de juiste procedure volgen. Dit is gewoon een bekend probleem en de oplossing vind je op de Hubsan website gratis en voor niets.
 

Azzaro

Member
Lid geworden
20 sep 2020
Berichten
65
Waarderingsscore
0
Punten
6
Leeftijd
53
Locatie
Waregem
Ik probeer nu up te daten met een iPhone 7 en het is terug miserie .nu blijft hij vast hangen op 16 %
Ik denk dat de miserie begonnen is met de upgrade van de zender
 

Bijlagen

  • 16027021382648104207052897669586.jpg
    16027021382648104207052897669586.jpg
    619 KB · Weergaven: 4

Azzaro

Member
Lid geworden
20 sep 2020
Berichten
65
Waarderingsscore
0
Punten
6
Leeftijd
53
Locatie
Waregem
Upgrade is gelukt met iPhone 7.
Nu wel een probleem met zwart fpv scherm.geen camera beeld. Kleine led schijnt geel groen constant.hoe kan ik terug beelden doorkrijgen?
 

Bijlagen

  • Screenshot_20201014-213749.jpg
    Screenshot_20201014-213749.jpg
    338,2 KB · Weergaven: 7