DJI Osmo Pocket review: een handige aanvulling op je drone

wdejager

Administrator
Forumleiding
Lid geworden
4 jul 2016
Berichten
3.532
Waarderingsscore
1.457
Punten
113
Leeftijd
44
Locatie
Den Haag
Website
www.dronewatch.nl

Tegenwoordig kun je als videomaker niet meer met goed fatsoen aankomen met een video die alleen uit droneshots bestaat. Een drone is slechts een hulpmiddel om een verhaal te vertellen, geen doel op zich. Vaak zijn shots op grondniveau onontbeerlijk voor het hele verhaal. Maar verwend als we zijn door de vloeiende beelden die tegenwoordig uit onze drones rollen, moeten ook de grondbeelden superstabiel zijn.

Lees verder
 

peSHIr

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
23 jul 2018
Berichten
1.594
Waarderingsscore
568
Punten
113
Leeftijd
47
Locatie
Vleuten
Website
about.me
Korte aanvulling op de review: op https://store.dji.com/product/osmo-pocket?vid=48141 zie ik duidelijk 3.5mm adapter ("Allows the use of a dedicated external microphone for maximizing sound quality in a variety of situations.") en een (bulky) case waarmee je met de Osmo Pocket tot 60 meter diep onder water kunt filmen. Je review noemt als negatieve punten in vergelijking met concurrent dat de camera niet waterdicht is en dat er geen externe microfoon aangesloten kan worden. Had je deze extra's gemist?

Nadeel dat blijft: echt alles wat niet default in/op de Osmo Pocket zit moet je apart kopen, en dan allemaal los meeslepen en steeds wisselen van extra afhankelijk van waar je de camera precies voor zou willen gebruiken. Maar het kan dus allemaal wel.. (Als die extra's ook echt verkrijgbaar gaan zijn tenminste, want in de DJI shop zijn nu alleen de Wireless Module, de Accessory Mount en de Controller te vinden, samen met een Expansion kit met alledrie deze extra's erin. De genoemde Charging Case, Waterproof Case, Extension Rod, ND Filter Set, 3.5mm Adapter, Quick-Release Base en losse extra Cover staan alleen in de beschrijving, en nog nergens in de DJI Shop.)