DJI Osmo Pocket review: een handige aanvulling op je drone

Discussie in 'Nieuws' gestart door wdejager, 11 jan 2019.

 1. wdejager

  wdejager Administrator
  Medewerker

  Lid geworden:
  4 jul 2016
  Berichten:
  2.488
  Leuk Bevonden:
  845
  [​IMG]

  Tegenwoordig kun je als videomaker niet meer met goed fatsoen aankomen met een video die alleen uit droneshots bestaat. Een drone is slechts een hulpmiddel om een verhaal te vertellen, geen doel op zich. Vaak zijn shots op grondniveau onontbeerlijk voor het hele verhaal. Maar verwend als we zijn door de vloeiende beelden die tegenwoordig uit onze drones rollen, moeten ook de grondbeelden superstabiel zijn.

  Lees verder
   
 2. peSHIr

  peSHIr Well-Known Member

  Lid geworden:
  23 jul 2018
  Berichten:
  923
  Leuk Bevonden:
  286
  Korte aanvulling op de review: op https://store.dji.com/product/osmo-pocket?vid=48141 zie ik duidelijk 3.5mm adapter ("Allows the use of a dedicated external microphone for maximizing sound quality in a variety of situations.") en een (bulky) case waarmee je met de Osmo Pocket tot 60 meter diep onder water kunt filmen. Je review noemt als negatieve punten in vergelijking met concurrent dat de camera niet waterdicht is en dat er geen externe microfoon aangesloten kan worden. Had je deze extra's gemist?

  Nadeel dat blijft: echt alles wat niet default in/op de Osmo Pocket zit moet je apart kopen, en dan allemaal los meeslepen en steeds wisselen van extra afhankelijk van waar je de camera precies voor zou willen gebruiken. Maar het kan dus allemaal wel.. (Als die extra's ook echt verkrijgbaar gaan zijn tenminste, want in de DJI shop zijn nu alleen de Wireless Module, de Accessory Mount en de Controller te vinden, samen met een Expansion kit met alledrie deze extra's erin. De genoemde Charging Case, Waterproof Case, Extension Rod, ND Filter Set, 3.5mm Adapter, Quick-Release Base en losse extra Cover staan alleen in de beschrijving, en nog nergens in de DJI Shop.)
   

Deel Deze Pagina