DJI Mavic Mini

Discussie in 'Andere DJI producten / DJI algemeen' gestart door Vanden Berg Guido, 14 jan 2020.

 1. Mavic Hans

  Mavic Hans Member

  Lid geworden:
  4 jun 2017
  Berichten:
  36
  Leuk Bevonden:
  5
  Wil ook in de <250gram categorie met een mavic mini gaan vliegen, maar probeerde eerst de DJI FLY app op mijn Nvidia Shield K1, waar ik inmiddels alweer 3 jaar zonder problemen mijn Mavic pro mee vlieg. Ja die moest destijds wel terug naar Android 6. Sindsdien geen enkel probleem mee gehad. Misschien werkt DJI GO4 inmiddels ook onder de Android 7 versie voor die Nvidia Shield, maar waarom experimenteren terwijl het perfect werkt.
  Helaas kan die DJI FLY app er niet op (Shield werkt met 32 bit systeem en geen ARM processor). Een discussie apart waard, maar zinloos aangezien DJI niet van plan is een andere app te lanceren. Dus ben ik op zoek naar een device tot € 250,- waar de DJI FLY app goed op werkt en liefst ook de DJI GO4 + DJI mimo voor mijn osmo pocket camera.

  Welke android devices werken? Wat wordt er allemaal zonder problemen gebruikt? Apple valt voor mij af, ook al werkt dat goed, maar is voor mij te duur.
  Ik heb even de tijd want in heel Nederland is de DJI mavic Mini uitverkocht en het kan door omstandigheden misschien wat langer duren voordat er weer een lading uit China komt ... als die komt.
  Ook dat is een ander verhaal. Ik wil ook mijn eigen Mini met een betrouwbare en betaalbare besturing. Graag adviezen / tips. Zelf heb ik een Samsung Galaxy A50 in gedachten. Iemand ervaring daarmee?
   
 2. Vanden Berg Guido

  Lid geworden:
  29 dec 2018
  Berichten:
  58
  Leuk Bevonden:
  10
  Tja, dat zijn problemen, ikzelf heb een tweedehands Samsung S7 ( android 8 ) voor 100 € kunnen aanschaffen die ik alleen gebruik om met m'n Mavic mini te vliegen, ik heb dat gedaan om problemen te vermijden bij een eventuele in geval van inbeslagname ( en m'n echte telefoon te behouden ). dus niet voor het niet compatibel te zijn met DJI FLY want van dat probleem had ik geen weet van, dus zoek een tweedehands android om uw prob. op te lossen, er zijn er genoeg op de tweedehandsmarkt al was het maar met enkel de DJI FLY op zoals ik.
  Dit laatste heeft het voordeel, je hebt geen simkaart nodig.

  P.S.: met een smartphone zonder SIM kaart heb je geen meekijkers, als je begrijpt wat ik bedoel.
   
  #22 Vanden Berg Guido, 1 mrt 2020
  Laatst bewerkt: 1 mrt 2020
 3. Mavic Hans

  Mavic Hans Member

  Lid geworden:
  4 jun 2017
  Berichten:
  36
  Leuk Bevonden:
  5
  O, ja er is een grote 2e hands markt, dat scheelt in de kosten. Bedankt ook voor de tips, ik begrijp precies wat je bedoelt :)
  Desondanks zal ik een keus voor het juiste type moeten maken, het moet in elk geval een 64 bits Android versie hebben en een ARM processor,
  heb ik begrepen. Soms lastig deze specs te achterhalen want er wordt vaak niet aangegeven of de Android 32/64 bits is.
  Voor mij geldt ook nog dat het een helder 6 inch scherm moet hebben. Zodoende ben ik op zoek naar de ervaringen van anderen.
  De Samsung S7 heeft een 5 inch scherm, voor mij niet groot genoeg. Te dikke vingers, vandaar ook de tablet die ik gebruik.
   
 4. Vanden Berg Guido

  Lid geworden:
  29 dec 2018
  Berichten:
  58
  Leuk Bevonden:
  10
  Ik weet niet uit welke regio u komt maar er is zeker ook een grote occasie markt voor tablet 's
   
 5. Mavic Hans

  Mavic Hans Member

  Lid geworden:
  4 jun 2017
  Berichten:
  36
  Leuk Bevonden:
  5
  Aangezien ik wel toe ben aan een nieuwe smarttelefoon (nu een HTC M8 waar Go4 en Mimo op werken, maar dus niet DJI FLY, grrr.), ben ik daar naar aan het kijken.
  Ik kan helaas niet een tablet, een telefoon en de Mavic Mini Combo tegelijk betalen. Compromis voorlopig dan maar, een smartphone met tenminste 6 inch scherm.
  Ik heb inmiddels wel een grote lijst gevonden:

  Best Tablets and Phones for DJI GO & DJI Fly (Updated Daily) | Phantom Help

  Tablets en phones. Maar het is nog een hele klus om nou net de goede en tegen een 2e hands prijsje te vinden.
  Dank in elk geval. Het zal nog even duren (levertijd Mini?), maar zal te zijner tijd het resultaat hier laten weten.
   
 6. Vanden Berg Guido

  Lid geworden:
  29 dec 2018
  Berichten:
  58
  Leuk Bevonden:
  10
  Ik hoop dat je eruit komt en U een behoorlijk apparaat kunt aanschaffen, maar hoelang het nog kan duren tot wanneer de nieuwe lading Mavic Mini's beschikbaar zal zijn is een grote vraag.
   
 7. Navitronics DJI Droneshop

  Lid geworden:
  27 aug 2019
  Berichten:
  17
  Leuk Bevonden:
  3
  Wij hebben ze steeds op voorraad!
   
 8. Mavic Hans

  Mavic Hans Member

  Lid geworden:
  4 jun 2017
  Berichten:
  36
  Leuk Bevonden:
  5
  Goh, net te laat gezien. Soms loopt het vreemd, ik heb hem al besteld bij mijn lokale Kamera Express boer. Zit hier in Haarlem.
  Sorry, had hem anders zeker bij jou besteld. Ik ga vast sparen voor volgend jaar: de Mavic Micro, < 100 gram, 4K... :rolleyes:

  Als je ook telefoons verkoopt ... die heb ik nog nodig, want de samsung s6 van mijn vriendin is wat klein en niet altijd beschikbaar.
   

Deel Deze Pagina