Controller mavic 2 pro/zoom

Jannes

New Member
Lid geworden
24 mrt 2019
Berichten
24
Waarderingsscore
2
Punten
3
Leeftijd
61
Locatie
Vjenne Citty
Vraagje:
Zijn de controllers van de mavic 2 pro en zoom gelijk?

Gr Jan
 

Eric

Active Member
Lid geworden
25 jul 2017
Berichten
396
Waarderingsscore
174
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
Purmerend
Kort antwoord :ja . Behalve t rechter draaiwieletje bij de zoom is nu voor in en uitzoomen


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app
 

Eric

Active Member
Lid geworden
25 jul 2017
Berichten
396
Waarderingsscore
174
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
Purmerend
Als je de smartcontroller hebt , kan je ze allebei erop zetten , de mp2 en de zoom , zonder ze telkens te linken


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app
 

Doubleheli

Member
Lid geworden
4 jan 2019
Berichten
70
Waarderingsscore
18
Punten
8
Leeftijd
67
Locatie
Thorn
Als je de smartcontroller hebt , kan je ze allebei erop zetten , de mp2 en de zoom , zonder ze telkens te linken


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app
Bedoel je dat ik zonder te linken zowel de standaardcontroller en de SC apart kan gebruiken? Dus niet tegelijkertijd maar na elkaar?

Chris
 

Eric

Active Member
Lid geworden
25 jul 2017
Berichten
396
Waarderingsscore
174
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
Purmerend
Bedoel je dat ik zonder te linken zowel de standaardcontroller en de SC apart kan gebruiken? Dus niet tegelijkertijd maar na elkaar?

Chris
Nee . Je beiden drones toevoegen in flightmanagement van je sc. Dan hoef je alleen op het icoontje te duwen van mp2 of zoom . Dus als je op icoontje van zoom drukt wordt deze geactiveerd ,als je klaar bent met de zoom , duw je op t icoontje v/d mp2 en ga je daar mee vliegen.
Als je de originele controller weer gaat gebruiken dan moet je weer linken helaas. Of je gebruikt deze als slave (als 2 de controller)


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app
 
Laatst bewerkt:

Doubleheli

Member
Lid geworden
4 jan 2019
Berichten
70
Waarderingsscore
18
Punten
8
Leeftijd
67
Locatie
Thorn
Nee . Je beiden drones toevoegen in flightmanagement van je sc. Dan hoef je alleen op het icoontje de duwen van mp2 of zoom . Dus als je op icoontje van zoom drukt wordt deze geactiveerd ,als je klaar bent met de zoom , duw je op t icoontje v/d mp2 en ga je daar mee vliegen.
Als je de originele controller weer gaat gebruiken dan moet je weer linken helaas. Of je gebruikt deze als slave (als 2 de controller)


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app
Ik heb alleen de zoom en ik gebruik de SC. Dus als ik de standaard wil gebruiken moet ik deze eerst weer linken. Als ik daarna weer de SC wil gebruiken moet ik deze ook weer linken. Als dit onbeperkt door kan gaan, kun je vele uren vliegen. Eigenlijk net zo lang als je batterijen hebt. Of begrijp ik dat verkeerd?

Chris
 

Eric

Active Member
Lid geworden
25 jul 2017
Berichten
396
Waarderingsscore
174
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
Purmerend
Dat klopt en inderdaad moet je ze dan telkens weer linken. Flightmanagement in de sc is alleen goed en handig als je meerdere mavics heb.( mavic 2 series). Met de sc kun je zeker 4-5 batterijen leeg mee vliegen .


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app