A2 opleiding België (INFO)

Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'
Gisteren interessante info A2 COC gevonden YouTube all about Drones o.a. Meteo
 
Is er iemand die weet of de opleiding EASA A2 van flanders drones genoeg is om te slagen voor het examen?
 
De cursus van Noordzee drones is zo goed als absoluut hét ticket om te slagen heb ik ondertussen vernomen via mensen die daar de training hebben gevolgd. Zo veel andere mogelijkheden zijn er niet in België. Misschien daar eens jouw geval uitleggen? En hopen dat ze jou enkel de cursus willen 'verkopen'? Wie weet...
Misschien eens kijken bij noordzeedrones
 
Wie, wij? Ik weet van niets! :)

Misschien omdat de overheid dit heeft uitbesteed aan commerciële bedrijven die ook gewoon geld moeten verdienen?
Wij "Ollanders" zijn zuinig, dus kunnen we het examen gratis doen in Luxemburg. Daarna kunnen we dat certificaat, alweer gratis, bij de overheid (RDW) omruilen voor een Nederlands certificaat, dat dan weer wel!
 
  • Leuk
Waarderingen: Klaaz
Wie, wij? Ik weet van niets! :)

Misschien omdat de overheid dit heeft uitbesteed aan commerciële bedrijven die ook gewoon geld moeten verdienen?
Wij "Ollanders" zijn zuinig, dus kunnen we het examen gratis doen in Luxemburg. Daarna kunnen we dat certificaat, alweer gratis, bij de overheid (RDW) omruilen voor een Nederlands certificaat, dat dan weer wel!
Wat bedoel je precies? Het gaat om info België?
Het is al bewezen dat de NL cursussen niet voldoende voldoen aan het niveau van de vraagstelling op het examen in Brussel.
 
Er zijn mensen die hiernaar vragen om theorie te kunnen studeren ,het gaat vooral over de A2 dronecursus Belgie,je kan deze online en op eigen tempo instuderen ,is op vraag van onze klanten gemaakt daar er niets voorhanden is qua te kennen theoriekennis in Belgie.As examen in Belgie is niet simpel en deze cursus bevat alles wat aan bod dient te komen om zeker te slagen voor theorie examen in Brussel bij DGLV.
Hoeveel mensen slaagden er al met jullie cursus a2 op het examen in Brussel?
 
Nog géén want we zijn vanaf vandaag pas online
Het is me nog niet duidelijk.
belgiandroneacademy en de aanbieding is een opleiding A1 A3 voor 100 euro, die trouwens volledig gratis is in België zowel de opleiding als examen met gratis herkansing bij een niet slagen. Wat is de meerwaarde om als belg te betalen bij belgiandroneaceademy voor iets dat in België gratis is?

belgiandroneacademy aanbieding van een A2 opleiding. Aan wat is deze opleiding getoetst, aan de vraagstelling in Brussel bij DGLV, en hoe zijn jullie aan de vragen gekomen bij DGLV, om zo jullie cursus op te bouwen om een hoog slaagpercentage te bekomen na het volgen van jullie cursus?

Los van bovenstaande, wat is het slaagpercentage na het volgen van jullie cursus?

Wat ook niet duidelijk is,
Drone Education Centre B.V. handelt in België onder de naam Belgian Drone Academy , ik kan nergens een Belgische ondernemersnummer vinden op de website. U verkoopt gewoon producten als Nederlandse onderneming aan Belgen, ik kan nergens in de Belgische handelsondernemingsdatabank ''Belgian Drone Academy'' terug vinden.
Voor mij is dit nogal veel misleidende informatie.
 
Laatst bewerkt:
navitronics.be wat is het ondernemingsnummer, kan het niet zo direct terug vinden?
 
Wat is het ondernemingsnummer, kan het nergens terug vinden op de site, ook geen privacybeleid of retour info op de website voor de WEBSHOP | DJI Store Navitronics

De website presenteert ook niet netjes in de browsers?
 
Als u ons ondernemingsnr niet terugvind dan moet u toch een bril aanschaffen vrees ik...Op onze website staat zeker en vast wat wettelijk vereist is.Indien de website niet netjes presenteert op je pc kijk dan zeker eens je instellingen na ...beeldscherm...
Ja je hebt deze net erbij gezet screenshotje.
Nog steeds presenteert de website niet netjes.
 
Er is niemand die u verplicht hierop in te gaan ,cursus is gemaakt op vraag van onze klanten (door Dutch drone Academy) wat een erkend EASA droneopleidingscenter is. Cursussen zijn door professionelen gemaakt en garanderen u perfecte slaagkans op de te kennen theorie Europese luchtvaartwetgeving.Onderschat zeker het A2 examen in Brussel niet ,veel kennis nodig betreffende batterijen en vaste wing ,payload,dit wordt hjierin allemaal behandeld...

Dan vraag ik me af waar DDA, waarmee je na het volgen van de A2 training, mss een slaagkans had van 20 à 30% in BE ineens hét verschil vandaan haalt.
Ik ben zelf met DDA A2 begonnen omdat er toen niks anders was.
Uiteindelijk alles zelf uitgezocht en dan nog een tweede keer mogen naar Brussel gaan omdat er té veel extra onverwachte vragen tussenzaten.
 
  • Leuk
Waarderingen: Max*
Voor België ben je beter af bij.
 
Is er een bestand met alles wat je moet kunnen voor de praktische zelfopleiding van open A2?
 
De theoretische opleiding heb ik al gevolgd. Maar is er een bestand voor de praktische oefeningen die je moet kunnen voor je de verklaring invuld?
 

Bijlagen

  • Screenshot_20210714_171611.jpg
    Screenshot_20210714_171611.jpg
    119,8 KB · Weergaven: 18
Gewoon de PDF downloaden die hierboven bij jouw bijlage staat. Invullen en dan uploaden als je geslaagd bent voor jouw A2 dacht ik..