Dronevliegen tijdens de hittegolf: nuttige tips

Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'

wdejager

Administrator
Forumleiding
Lid geworden
4 jul 2016
Berichten
5.279
Waarderingsscore
2.915
Punten
113
Leeftijd
47
Locatie
Renkum
Website
www.dronewatch.nl
Uit het archief, maar daarom niet minder relevant, dit artikel met tips waar je aan moet letten als je gaat dronevliegen tijdens extreem warm weer. En dat gaat verder dan een petje op en insmeren met zonnebrand :)


Drone-vliegen-bij-warm-weer-800x445.jpg
 
  • Leuk
Waarderingen: peSHIr
Bij de mini is de max 40 C daar zitten we vandaag niet ver van af, ik ga niet vliegen ook omdat het niet plezierig vind om in ie brandende zon te staan.
 
Bij de mini is de max 40 C daar zitten we vandaag niet ver van af, ik ga niet vliegen ook omdat het niet plezierig vind om in ie brandende zon te staan.
Vooral dat laatste! Ik moet er nu niet aan denken om overdag een droneklus te moeten uitvoeren. Ik zit binnen met de gordijnen dicht artikelen te tikken voor Dronewatch, en daarvan raak ik al bezweet ;)
 
Hou op schei uit morgen de post bezorgen 't zweet breek nu al uit bij die gedachte en toch zie mensen filmpjes maken stoer hoor.
 
  • Leuk
Waarderingen: wdejager
Doe net als ik, gewoon in de auto blijven zitten tijdens het vliegen met de AC op standje noordpool.
 
Het plekje waar ik voorlopig oefen is een soort van weiland daar kan je niet met de auto komen.Maar ik zie het eigenlijk ook niet zitten anderhalf uur de motor stationair te laten draaien en al staat de airco aan met dit weer in een auto zitten doe ik ook niet voor de lol.Nee laat die golf maar gauw overwaaien.