googlemaps plaatje is verdwenen.

Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'

wim de jong

Member
Lid geworden
14 jun 2018
Berichten
58
Waarderingsscore
11
Punten
8
Leeftijd
68
Locatie
amersfoort
Beste mede hobby-isten.

Vorig jaar in de zomer vloog ik met de mavic-pro, via mijn SAMSUNG tablet. Prima, en in het camerabeeld zag ik ook rechts onderin een soort google-maps klein plaatje met groene lijnen welke de route van de mavic aangaf. Makkelijk waar je zit, en vooral om te weten waar de neus naartoe wijst, en hoe je terug kan komen.,

Waarschijnlijk heb ik wat zitten klooien met instellingen (om resolutie te veranderen) en heb wat zitten experimenteren.
Kort gezegd, nu zie ik datzelfde plaatje rechts onderin, maar zwart. Ik krijg er geen GPS google maps plaatje meer op.
Kan iemand mij vertellen wat ik nu eigenlijk verkloot heb, en hoe ik dat weer goed krijg? Ik heb vandaag van alles geprobeerd, maar niets werkt meer.
Bij voorbaat hartelijk dank !
 
Als je toch zo graag zit te klooien in de software van uw Mavic, google dan eens naar DJI assistent, daar vindt je allerlei info over downloaden van diverse type's Mavic,mocht je in de software iets hebt mispeutert kan je misschien nieuwe soft downloaden, bekijk ook eens in de instellingen van uw Samsung onder Display of je uw scherm instellingen niet hebt verkeerd ingesteld.
De tips zijn maar een gok, ik weet ook niet wat je allemaal hebt uitgespookt in de software of instellingen.
 
Laatst bewerkt:
Waarschijnlijk is het zwarte plaatje het compas beeld. Als je daarop tikt komt waarschijnlijk je Google maps plaatje weer tevoorschijn. Het kan ook zijn dat je op een klein icoontje rondom je zwarte plaatje moet klikken. Het is een feature om tussen deze twee opties te kunnen switchen.
 
Allen hartelijk dank voor de antwoorden.
De melding kwam dat ik moest updaten, maar heb dat even genegeerd gisteren.
Vanmorgen de update uitgevoerd, met de accu's, en zowaar….. mijn google maps plaatje is er weer, net zoals eerst met de pijl en lijntjes hoe de drone vloog.

Dus de update heeft eea weer goed gezet……...pffffft, gelukkig,

vanmiddag met het mooie weer ben ik weer helemaal los gegaan…… 4 accu's leeggevlogen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Wilco Cornelissen