Mavic Mini Android versie

  • Onderwerp starter Dennis Mengerink
  • Startdatum
Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'
D

Dennis Mengerink

Guest
Dag luitjes, ik heb via marktplaats een telefoon gekocht voor een groter scherm (Huawei Y6). Nu zit er Android 5.1 op en is niet te updaten. Hebben jullie enig idee of er een oudere app is om te vliegen die met 5.1 overweg kan? Uiteraard voor de mini.

Groeten Dennis.
 
Er is bij mij weten maar één app om met de Mavic Mini te vliegen (de DJI Fly app, danwel DJI Go 5, waarvan ik niet uit mijn hoofd de minimale Android-eisen ken), omdat er bij mijn weten nog geen SDK ondersteuning voor de Mini is, dus andere besturingsmogelijkheden zijn er dan nog niet.
 
  • Leuk
Waarderingen: djfly
Vlgs mij is er een Android verie 8 vereist om de DJI FLy te downloaden, je ziet maar tweedehands spullen kopen is niet altijd ideaal, mogelijk krijgt de betrokken persoon een 8 versie bij de eerstvolgende upgrade maar dat betwijfel ik.
 
Dat ie niet in de APP store staat wil niet zeggen dat hij niet werkt gewoon proberen zou ik zeggen even googlen op het .APK bestand
 
Daar was ik al een beetje bang voor, en was ook een stukje ingecalculeerd. Maar niet geschoten is altijd mis, zal even op zoek gaan naar losse APK'tjes. Bedankt allen voor zover.