Foto’s van DJI Mavic Air 2 uitgelekt

Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'

wdejager

Administrator
Forumleiding
Lid geworden
4 jul 2016
Berichten
5.281
Waarderingsscore
2.918
Punten
113
Leeftijd
47
Locatie
Renkum
Website
www.dronewatch.nl

Het lijkt erop dat DJI binnenkort met een opvolger van de Mavic Air op de proppen komt. Via de Chinese twitteraar @OsitalV zijn er namelijk foto’s uitgelekt van een toestel dat nog het meest lijkt op een kruising van de Mavic 2 en de Mavic Mini. Wat nog ontbreekt zijn geruchten over de specs van de Mavic Air 2, maar het ligt voor de hand dat de drone gaat beschikken over een 4K camera en een vliegtijd van ruim 20 minuten biedt.

Lees verder
 
  • Leuk
Waarderingen: DJIWhite Mavic pro
Ik moet toch heel eerlijk zeggen dat 4K wat mij betreft nog steeds ver weg lijkt. Heb zelf een Typhoon H CG034K gehad, heb zelf een behoorlijke Imac voor editting, maar het grootste probleem blijft afspelen zonder schokken en buffer-errors. Een 4K TV is leuk, nu nog een afspeelapparaat dat fatsoenlijk kan bufferen. De Playstation Pro is daartoe wel in staat, veel meer opties zijn er niet voor huis, tuin en keukengebruik. Ik houd het lekker bij 2,7K, is meer dan voldoende.
 
  • Leuk
Waarderingen: peSHIr
Er zijn genoeg mediaplayers op de markt. Ik heb deze op mijn verlanglijstje staan.
SHIELD TV Pro is 4K HDR-ready
Tja dat bedoel ik dus, voor een normaal huishouden heeft 4k geen nut. Of je moet extra investeren wat uiteraard een eigen keuze is. Maar de media is wel erg positief over 4k, terwijl er weinig mensen zijn die er daadwerkelijk van kunnen genieten.
 
Ik dacht dat je het over het probleemloos afspelen had. :confused:
 
Ik dacht dat je het over het probleemloos afspelen had. :confused:

Tja, ook dat. Het renderen lukt hier wel maar afspelen is niet soepel. Heb een mediaplayer die 4K af zou moeten spelen volgens de specs, maar blijft bagger. Ik zeg niet dat het onmogelijk is maar wel erg lastig.


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app