Recente inhoud door Wes56

Fotografeer Nederland met je drone en maak kans op mooie prijzen!
 1. W

  Kasteel van Poeke

  Voor mij ook 1. Ik hou er wel van om de combinatie te hebben, kasteel en ook nog wat lucht/wolken erbij.
 2. W

  Handmatig geschoten panorama van Gorinchem

  Netjes! Alsook de 360 panorama.
 3. W

  Kijken: ISTANBUL, gefilmd met de DJI Mini 3 Pro

  Mooie zuivere beelden. De camera zal alleszins veel beter zijn. Ik vraag me wel af of die 100% door de camera komt om dergelijke zuivere beelden te maken. Zit de montage software daar ook voor niks tussen? Je hebt gratis en zeer dure professionele software.
 4. W

  Azoren clip

  Eens geprobeerd??? Ik vind het zeer geslaagd. Mooie beelden en montage!
 5. W

  Op zoek naar de pot met goud.

  Zeer mooi gedaan! Ik wacht ook nog altijd om eens een regenboog op foto te hebben. Nog niet gelukt.
 6. W

  Duitse mitrailleurpost uit de Eerste Wereldoorlog.

  Ik had waarschijnlijk 'insluiten toestaan' niet aangevinkt. Dit zou nu waarschijnlijk wel ok zijn?
 7. W

  Duitse mitrailleurpost uit de Eerste Wereldoorlog.

  Is dit nog zo? Op mijn scherm zie ik dit niet.
 8. W

  Duitse mitrailleurpost uit de Eerste Wereldoorlog.

  Ik had nog een paar korte beelden die ik onlangs heb gemaakt met mijn mini2. Heb hiermee toch proberen een korte video te maken. Om het niet TE saai te maken heb ik het effect van oude beelden erin proberen te steken. Dit met wat oorlog achtergrondgeluiden. Ps. zie ook mijn 360 pano van de...
 9. W

  360 pano viconia kleiputten

  Is er ook een mogelijkheid om bijvoorbeeld aanpassingen te doen aan de kwaliteit van de foto met Google Foto? Alsook de Sun & lens flare effect die je kan toevoegen bij Kuula?
 10. W

  360 pano viconia kleiputten

  Ik ga die Google Foto's even in m'n achterhoofd houden. Als het echt werkt om privé te delen dan zal ik het eens proberen. Op dit moment hou ik het nog even bij Kuula om enkel 360 foto's te plaatsen die niet privé hoeven te zijn.
 11. W

  360 pano viconia kleiputten

  Bedankt voor de tip. Kan je met Google foto's iets privé delen? Dit is voor mij nog het minpuntje van de gratis versie Kuula dat ik dit daar niet kan.
 12. W

  360 pano viconia kleiputten

  Leuk! Wist ik zelf niet. Zie ook dat je de splitscreen optie hebt. Hiermee zou je bijvoorbeeld met zo'n google cardboard VR brilletje kunnen kijken.
 13. W

  360 pano viconia kleiputten

  Bij deze mijn eerste 360 pano op Kuula gezet. Deze is gemaakt met djimini2. De Viconia Kleiputten is een vogelrijk natuurgebied in Stuivekenskerke in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Dit is GEEN natura 2000 gebied. Dus even een 360 foto gemaakt. https://kuula.co/post/NHyfQ
 14. W

  Kuula 360 foto's uploaden

  UPDATE: intussen gelukt. Volgens kuula is de max size van de foto 16384x16384 pixels. Helaas lukte het me pas als ik de photo verkleinde tot ongeveer 9000 pixels.
 15. W

  Kuula 360 foto's uploaden

  Help! foto's uploaden lukt niet. Intussen een gratis account aangemaakt voor Kuula. Wanneer ik een 360 panorama foto wil uploaden blijft dit wieltje zeker al 4 min draaien: Verder gebeurt er niks. Of is dit normaal dat dit zo lang duurt? Mvg Wes.