wdejager
Waarderingsscore
3.005

Lid geworden
Laatst gezien

Profiel berichten Laatste bijdragen Berichten Over mij

 • Zou u mij kunnen helpen zodat een aantal particuliere gebruikers van drones mijn enquête invullen?
  Beste, voor mijn onderzoek wil ik graag weten in hoeverre gebruikers van drones op de hoogte zijn van de toekomstige regels voor het vliegen met drones en op welke wijze zij geïnformeerd willen worden over deze nieuwe regels.
  Wiebe,
  In de EU regelgeving staat dat je het een en ander moet weten van het zwaartepunt. Voor een vliegtuig met vleugels is dat inderaad belangrijk (ik herinner me dat een een piloot de passagiers verzocht zich anders te verdelen over het vliegtuig!) maar wat betekent het voor drones?
  Vr.gr.
  Tinus
  Wiebe, ik heb je op het forum een verzoek gedaan, mocht je niet in de gelegenheid zijn om er op te kunnen reageren; geen probleem, dan koop ik je boek elders, als ik hem maar voor het weekend binnen heb.
  Grt.Peter
  Hallo, ik heb een vraag per ongeluk 2 keer geplaatst (Mavic Air: vreemd gedrag sensoren). Zou je een van deze berichten kunnen verwijderen?
  Hoi Wiebe,
  Ik heb sinds kort de DJI mavic 2 pro.
  Voorheen had ik de DJI Mavic pro.
  Ik vloog vaak op Course lock. Dit lijkt nu niet meer mogelijk met de nieuwe drone zoals op de oude.
  Weet jij of dit mogelijk is en waar ik dit kan vinden?
  D
  Dag Wiebe, ik heb een vraag, maar wil die niet stellen in het openbaar. Hoe kan ik jou bereiken?
  Wie weet wat te doen?
  In de fotomodus van Phantom 4-pro krijg ik een constante overbelichting, in de videomodus is het beeld wel ok. Op het scherm, dat een live beeld geeft. ziet het wel ok uit, echter bij downloading is alles zwaar overbelicht. Zelfs met Ev op -3 deugt het nog niet . Raar dat de video wel juist belicht in elk instelling (Manueel-A-S-Auto) en de foto op geen enkele stand.
  Iemand een idee ?
  Beste,
  Ik ben nieuw hier en ook nieuw met de drone. Ik moet iets verkeerd gedaan hebben maar weet niet wat want de rolknop waar je normaal de gimball mee beweegt, die verandert nu de settings aan mijn foto's. Weet iemand hoe ik deze kan instellen zodat hij terug mijn gimball bedient? Dank bij voorbaat
  Beste meneer de Jager,

  In het kader van mijn rechtenstudie verricht ik momenteel een afstudeeronderzoek naar het gebruik van drones voor een gemeente. Ik zou u graag willen vragen of ik u misschien mag benaderen voor een interview? In deze post heb ik slechts 420 tekens, wellicht kan ik u in een mail uitleggen waarover ik u graag wil interviewen.

  Graag hoor ik van u!

  Groetjes Isa
  T
  trixapeer
  beste ik ben nieuw hier waar kan ik een nieuw bericht aanmaken ??
  Goede morgen Wiebe ik heb nu voor de eerste keer een serieus probleem ik heb er een nieuwe gimbal kabel op gezet omdat mijn camera heel gek tekeer ging dat is nu goed maar heb geen beeld nu en hij geeft aan vision system error kan hem ook niet kalibreren krijg geen beeld alleen twee grijze vlakken met een groen rondje rechts in de hoek ik ben ten einde raad alles geprobeerd dank Theo posthuma .
  hallo goede morgen Wiebe
  nu heb ik nieuwe filmware erop gezet op mijn dji mavic pro nu geeft hij aan system error froward posision en backward
  wat nu kan hem ook niet calibreren via de computer met de app
  hy goede morgen Wiebe ik heb een probleem met mijn camera dji mavic pro heb de ribben cabel verwissed nu heb ik geen beeld meer hij gaat wel omhoog en omblaag maar de camera werkt niet kan ook niet filmen of foto maken geen beeld bvb dank Theo
  Hallo. ik heb het probleem dat ik de drone (Spark)niet kan opstarten omdat hij in de wifi een andere naam verschijnt.(het lijkt de naam van een andere drone) Ik kan deze naam ook niet verwijderen
  Al van alles geprobeerd. Heb jij misschien een idee wat ik kan doen?
  hy goede morgen wiebe ik heb een vraagje ik heb nu ruim 1 jaar de mavic pro super drone vind ik het mooie beelden inmiddels met ND lenzen maar als ik de films afspeel op de PC heb ik schokkerig beeld ook met actiftrack .
  Hey met Joris , ik ben nieuw , heb een phantom 4 , heb hel gisteren geüpdatet , maar problemen met de camera momenteel en signaal viel telkens weg , via jullie forum heb ik via de knop 1 en 2 onderaan de controller gereset maar zonder iets , wie kan me helpen?
  Hallo mensen,
  Wie kan mij helpen metPH3 standaard waarvan ik de camera arm heb vervangen en de flatkabel plus de twee antennes heb de app gedownload en als ik de Drone en zender in schakel gaat alles wel aan ook de motoren maar in de app krijg ik geen WiFi verbinding in de app zegt hij Gimbal niet gevonden het lampje op de Gimbal brandt groen en het knopje op de zijkan van dePH3 ook groen kan iemand mij helpen ?
  hy goede morgen Wiebe mijn naam is theo posthuma ik heb een vraag

  nu heb ik een iPad 4 gekocht denk lekker mooi groot beeld en vlug wat denk je kan de dji go4 app niet openen apparaat niet compatibel
  heb ik nu een verkeerde gekocht ?????? had eerst een tablet acer 10inc deed het ook niet dus nu heb ik twee dingen die het niet doen weet jij mischien een oplossing voor mij bij voor baad dank theo.
  Hallo Wiebe, ik wil graag een oproep doen maar weet niet hoe dit moet. Ik ken nog niemand bij deze club. Gr. Paul Graafland
  Message: Heren of dames droners. Ik zou graag in contact komen met iemand die wat kennis heeft van het programma \"Agisoft Photoscan\". Ik wil dronefoto\'s of films combineren met 3D printen, speciaal t.b.v. de watersport.

  Vriendelijke groeten,
  Paul Graafland
  graafland17@casema.nl
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…