Recente inhoud door peterp0st

 1. peterp0st

  Is iedereen nog okay, met de Corona?

  Zondag 27/9 werd ik ziek met van die griep symptomen de huisarts adviseerde me te laten testen.Dat is nog niet zo eenvoudig maar goed uiteindelijk is er afgelopen vrijdag in "de kuip" een test afgenomen.Ik zit nu al bijna vier dagen op de uitslag te wachten.
 2. peterp0st

  Kinderen zien voor het eerst een drone

  Het is een oud filmpje dus misschien ken je het al.
 3. peterp0st

  Nationaal Drone Seminar 2020

  @Moderators ik zie nu dat ik een overbodig bericht heb geplaatst, excuus, wat mij betreft haal je hem er af.
 4. peterp0st

  Nationaal Drone Seminar 2020

  Zou zo maar intersant kunnen maar wat een ongelukkig tijdstip normaal gesproken had ik op mijn werk geweest en had ik het niet live kunnen volgen.
 5. peterp0st

  De Python

  Maakt die nou een loop?
 6. peterp0st

  Mavic Mini Waarom wifi

  Hoi @Miamigo ik heb dus deze tablet-houder ik heb hem nog niet buiten geprobeerd maar de eerste indruk was dat die veel te zwaar is.Er hangt zo'n 1650 gram aan je nek, zonder koord vast houden dat is geen doen, blijft er nog een optie over en dat is de houder op een statief zetten.Ik heb zo'n...
 7. peterp0st

  Mavic Mini Waarom wifi

  @Damper Sorry dat ik zo laat reageer. Ik zit te denken ook zo'n tabled houder aan te schaffen maar ik ben bang dat wel erg groot log en zwaar wordt bovendien had ik me voorgenomen geen geld meer uit te geven aan de mini en te sparen voor de Mavic 3 maar die komt er voorlopig niet dus....
 8. peterp0st

  Dronevliegen tijdens de hittegolf: nuttige tips

  Het plekje waar ik voorlopig oefen is een soort van weiland daar kan je niet met de auto komen.Maar ik zie het eigenlijk ook niet zitten anderhalf uur de motor stationair te laten draaien en al staat de airco aan met dit weer in een auto zitten doe ik ook niet voor de lol.Nee laat die golf maar...
 9. peterp0st

  Dronevliegen tijdens de hittegolf: nuttige tips

  Hou op schei uit morgen de post bezorgen 't zweet breek nu al uit bij die gedachte en toch zie mensen filmpjes maken stoer hoor.
 10. peterp0st

  Dronevliegen tijdens de hittegolf: nuttige tips

  Bij de mini is de max 40 C daar zitten we vandaag niet ver van af, ik ga niet vliegen ook omdat het niet plezierig vind om in ie brandende zon te staan.
 11. peterp0st

  ‘Mavic 3 komt pas uit als Trump verdwenen is’

  Ik begrijp dit niet,gaat DJI vier jaar wachten met het uitbrengen van de Magic 3 als Trump herkozen wordt? Verzonden met mijn iPad en de Dronepilots.nl app
 12. peterp0st

  ‘DJI Mavic 3 verschijnt eind september, krijgt mogelijk H-vormig frame’

  Om maar even in de geruchten sfeer te blijven; hoe reëel is het dat de mavic 3 geleverd wordt met de smart-controller?
 13. peterp0st

  ‘DJI Mavic 3 verschijnt eind september, krijgt mogelijk H-vormig frame’

  Wat een zeperd, komt die überhaupt dit jaar nog uit?
 14. peterp0st

  Mavic Mini Waarom wifi

  @Higgie goeie tip daar niet van maar ik heb me voorgenomen om zo min mogelijk geld uit te geven aan de mini en te sparen voor de eventuele Mavic drie die zal dan mogelijk ook in een combi pakket met een Smart Controller aangeboden worden.
 15. peterp0st

  Mavic Mini Waarom wifi

  @ Ik heb een iPhone Xs die heeft een oled scherm maar met felle zon is die slecht zichtbaar. Overigens vind ik het scherm voor een controller eigenlijk te klein belangrijke info en knoppen voor instellingen vind ik lastig te zien en te vinden.