Eric-Jan
Waarderingsscore
628

Lid geworden
Laatst gezien

Profiel berichten Laatste bijdragen Berichten Over mij

 • Hi Eric-Jan, Volgens bericht van 29 juli 2017 - Dronen in natura 2000 gebied ben jij beheerder bent in 't Twiske. Volgens mijn buurman is 't Twiske het ideale oefen gebied. Nu las ik een artikel over no-fly zones in Adam en zag ik dat 't twiske een natuur-2000 gebied is. Hoe zit het nou precies mag je er wel of niet vliegen. Op landelijk nivo is het verboden maar per provincie zijn er uitzonderingen. IGr. Bianca
  Hoi Eric-Jan, ik ben vanmiddag lid geworden van dit forum, de naam is Bram (Bram71) en had een vrij lang verhaal getypt in Welkom, even voorstellen en na 5 minuten was dit alweer verdwenen, dit is niet leuk, ik ben ruim een half uur bezig geweest met die bijdrage over mijn net aangeschafte Reely mini drone met GPS enz....is daar ook een reden voor? Groetjes Bram (ook uit Haarlem zie ik net in je profiel).
  Eric-Jan
  Eric-Jan
  Hallo Bram, welkom op het forum! :)
  Helaas voor jou is het zo dat de forum software afdwingt dat de eerste post van een nieuw lid eerst door een moderator goedgekeurd moet worden voordat het zichtbaar wordt voor iedereen. Ik heb m zojuist alsnog goedgekeurd.
  Eric-Jan
  Eric-Jan
  Jammer dat je eerste indruk daardoor negatief was; ik hoop dat ik dat met de uitleg een beetje heb kunnen rechttrekken.
  Veel plezier op dit forum en veel veilige vlieguren!
  Eric-Jan
  Eric-Jan
  (Dit is ook zoiets dat afgedwongen wordt door de forumsoftware: deze reactie mag niet meer dan 420 karakters bevatten, vandaar 3 antwoorden, al ...)
  Goedenavond Eric-Jan,

  ik zie dat een bericht van mij eerst door een moderator goedgekeurd moet worden. Het gaat om Drone gewicht

  Wat is daar de reden van?
  Het os wat jammer als een vragsteller extra lang op een antwoord moet wachten.

  b.v.d.

  m.vr.gr.

  Peter.
  Eric-Jan
  Eric-Jan
  Hoi Peter,

  waarschijnlijk was dat je eerste bericht. Dat is een forum instelling om spambots tegen te gaan, dat een mod eerst even kijkt of het bericht wel van een mens van vlees en bloed afkomstig lijkt.
  Maar ik ga er vanuit dat Wiebe of de andere moderator jouw initiële post heeft goedgekeurd, want ik zie dat je inmiddels al 7 berichten op je naam hebt staan :)

  Vriendelijke groet,
  Eric-Jan Oud
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…