Delta Marina Hattem

Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'
De opnames zijn prima. Ik zou, en dat is persoonlijk, alleen die onrustige fancy overgangen niet gebruiken. Die halen de rustige sfeer uit je video.
 
Beste Sjakie en rcee, bedankt voor de tips. Neem ik mee voor de volgende.

Hoho, zo makkelijk kom je er niet vanaf! Ik vroeg mij nog af waarom je slechts in 1080P filmt ?
 
Rcee, . Ik heb het in 2.7K geschoten en via IMovie ge-upload. 1080P was de hoogste kwaliteit mogelijk. Misschien een andere upload manier kiezen. Tips?


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app
 
via IMovie ge-upload. 1080P was de hoogste kwaliteit mogelijk.
Dat is dan wellicht een instelling / beperking in imovie. Rechtstreeks uploaden via youtube studio kan ook mits je video editor wel in 2.7K rendert uiteraard, maar ik vrees dat 1080p een beperking van imovie is.
 
Mooie stad, Hattem. Zeker vanuit de lucht. Maar inderdaad de overgangen, ik probeer die altiijd te beperken tot een soort per film. Mijn drone kan tot 4K maar ik film toch altijd in 1920x1080. Op de eerste plaats omdat ik het verschil op mijn scherm niet kan ontdekken (iMac 27") en omdat de bestanden niet onnodig groot worden.
Mag ik je adviseren omdat verschil eens uit te proberen?
 
Ik heb de wijsheid ook niet in pacht, maar ik had toch voor een andere overgang gekozen. De seconde zwart in de overgang verbind ik met de overgang naar een andere locatie, andere omgeving, andere dag. Kortom een grotere verandering. Nu zou ik voor een cross dissolve of iets soortgelijks gekozen hebben.
Maar het is geen commentaar, meer een advies om er op deze manier eens naar te kijken.
 
Daar is dan ook weer wat van te zeggen ja . Maar desalniettemin, ik leer graag van deze gesprekken. Dank u voor dat.


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app